Ny forskning viser at begge blir like fort kåte når de ser porno. Funnene ble presentert under konferansen Canadian Sex Research Forum 30. september.
Da lurer jeg på om det er flere her som hatt sex med " stygge "? Hadde jeg vært så full at jeg ville pult en direkte stygg jente så hadde jeg ikke  Mangler: holocaust.
Cannibal Holocaust, fra er fortsatt forbudt i en rekke land. Telly (Leo Fitzpatrick) overbeviser en 12 år gammel jente om å ha sex med ham i filmen . Nå er det jo slik at det finnes en del ganske stygge filmer som ikke. Ta å skriv en skikkelig artikkel, forklar hvorfor visse filmer er bedre enn andre, gi problemtstillinger til de som leser, se en film og ikke kopier anmeldelsen fra andre. Hjernens belønningssystem er endret selv mange måneder etter avvenning, viser svensk forskning på rotter. Skal se om jeg får lastet opp Penishands-bildet her…. Life of Brian er selvfølgelig en fantastisk film, men det blir litt feil å si at alt Monty Python ville var å få folk til å le. Hjernen tviholder på minnet om nikotin. Trump angriper forskere og den akademiske friheten.
fleste tidfester dette til det